kierownik sali Francja
Dodane Środa, 10 Maja 2017, 13:42:13, ID ogłoszenia: 5823Opis ogłoszenia
Wymagania:
- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej, bądź hotelowej
- doświadczenie w pracy jako kelner, min 1 rok
- wykształcenie min. średnie, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
- wysoka kultura osobista, komunikatywność
- znajomość języka obcego
Obowiązki:
- organizacja czasu pracy i kierowanie podległym zespołem
- nadzór nad zużyciem surowca i towarów gastronomicznych
- prowadzenie szkoleń z zakresu standardów obsługi kelnerskiej
- dbałość o jakość serwisu gastronomicznego i przeprowadzanie kontroli
- obsługa gości restauracji
- identyfikacja potrzeb gości restauracji
- dbałość o wygląd i czystość sali i magazynów
- ścisła współpraca z szefem kuchni i managerem
Oferujemy:
- umowę o pracę
- satysfakcjonujące wynagrodzenie
- pracę w znanym lokalu gastronomicznym
- pracę z miłym zespołem
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy rekrutacja@erc.ec lub kontakt pod nr tel.: 587819111.
W tytule wiadomości należy podać numer referencyjny: kiersal/fr/2017
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.).
Opis ogłoszenia
Wymagania:
- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej, bądź hotelowej
- doświadczenie w pracy jako kelner, min 1 rok
- wykształcenie min. średnie, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
- wysoka kultura osobista, komunikatywność
- znajomość języka obcego
Obowiązki:
- organizacja czasu pracy i kierowanie podległym zespołem
- nadzór nad zużyciem surowca i towarów gastronomicznych
- prowadzenie szkoleń z zakresu standardów obsługi kelnerskiej
- dbałość o jakość serwisu gastronomicznego i przeprowadzanie kontroli
- obsługa gości restauracji
- identyfikacja potrzeb gości restauracji
- dbałość o wygląd i czystość sali i magazynów
- ścisła współpraca z szefem kuchni i managerem
Oferujemy:
- umowę o pracę
- satysfakcjonujące wynagrodzenie
- pracę w znanym lokalu gastronomicznym
- pracę z miłym zespołem
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy rekrutacja@erc.ec lub kontakt pod nr tel.: 587819111.
W tytule wiadomości należy podać numer referencyjny: kiersal/fr/2017
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.).