kierownik sali Francja

Dodane Czwartek, 20 Kwietnia 2017, 12:21:23, ID ogłoszenia: 5614
Do negocjacji
kierownik sali Francja
Wyświetleń: 998

Opis ogłoszenia

Wymagania:

- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej, bądź hotelowej
- doświadczenie w pracy jako kelner, min 1 rok
- wykształcenie min. średnie, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
- wysoka kultura osobista, komunikatywność
- znajomość języka obcego

Obowiązki:

- organizacja czasu pracy i kierowanie podległym zespołem
- nadzór nad zużyciem surowca i towarów gastronomicznych
- prowadzenie szkoleń z zakresu standardów obsługi kelnerskiej
- dbałość o jakość serwisu gastronomicznego i przeprowadzanie kontroli
- obsługa gości restauracji
- identyfikacja potrzeb gości restauracji
- dbałość o wygląd i czystość sali i magazynów
- ścisła współpraca z szefem kuchni i managerem

Oferujemy:

- umowę o pracę
- satysfakcjonujące wynagrodzenie
- pracę w znanym lokalu gastronomicznym
- pracę z miłym zespołem
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy rekrutacja@erc.ec lub kontakt pod nr tel.: 587819111.

W tytule wiadomości należy podać numer referencyjny: kiersal/fr/2017
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.).



Opis ogłoszenia

Wymagania:

- doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej, bądź hotelowej
- doświadczenie w pracy jako kelner, min 1 rok
- wykształcenie min. średnie, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
- wysoka kultura osobista, komunikatywność
- znajomość języka obcego

Obowiązki:

- organizacja czasu pracy i kierowanie podległym zespołem
- nadzór nad zużyciem surowca i towarów gastronomicznych
- prowadzenie szkoleń z zakresu standardów obsługi kelnerskiej
- dbałość o jakość serwisu gastronomicznego i przeprowadzanie kontroli
- obsługa gości restauracji
- identyfikacja potrzeb gości restauracji
- dbałość o wygląd i czystość sali i magazynów
- ścisła współpraca z szefem kuchni i managerem

Oferujemy:

- umowę o pracę
- satysfakcjonujące wynagrodzenie
- pracę w znanym lokalu gastronomicznym
- pracę z miłym zespołem
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy rekrutacja@erc.ec lub kontakt pod nr tel.: 587819111.

W tytule wiadomości należy podać numer referencyjny: kiersal/fr/2017
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.).